Tesla відтермінувала початок доставок пікапа Cybertruck

04.12.2020 р.

Наші новини

Компанія Tesla повинна була почати доставки пікапів Cybertruck наприкінці наступного року, але цього не станеться. Як повідомив виробник у своєму листі деяким клієнтам, перші моделі стануть на конвеєр у грудні 2021 року, а стартує відвантаження електрокарів не раніше 2022 року, пише Electrek.

З чим пов'язана пауза між початком випуску і поставками, виробник не уточнює. Однак у ЗМІ вважають, що це пов'язано з бажанням компанії виконати квартальний і річний плани. За підсумками 2020-го Tesla хоче відзвітувати про 500 000 проданих автомобілів, і щоб досягти цієї мети, їй потрібно вивільнити додаткові ресурси. Для виконання цього плану Теслі, за даними Electrek, потрібно продати в четвертому кварталі 181 тис. електромобілів, що на 40 тисяч більше, ніж в рекордному третьому кварталі.

Наразі Tesla Cybertruck вже замовили як мінімум 650 000 осіб, і щоб зберегти клієнтів, виробник вирішив запропонувати їм взяти в лізинг будь-який інший автомобіль марки. Ідея полягає в тому, що поки замовники чекають на свої пікапи, вони можуть отримати унікальний досвід володіння електромобілем за допомогою інших "Тесла".

Відзначимо, що у США лізинг не передбачає фактичну купівлю автомобіля, у всякому разі, на початковому етапі, - це свого роду оренда нового автомобіля з фіксованим щомісячним платежем. Зазвичай лізинг дається на термін до 36 місяців на вигідних умовах, і наприкінці договору клієнт може купити автомобіль за собівартістю або відмовитися від придбання без повернення сплачених грошей.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей