Tesla відклала випуск вантажівки Semi до 2022 року

27.07.2021 р.

Наші новини

Компанія Tesla вкотре відклала випуск електричної вантажівки Semi. Цього разу його перенесли на 2022 рік.

Нагадаємо, що раніше у мережі з`явилася інформація щодо того, що виробництво Семі повинне розпачатися найближчими місяцями. Ба більше, деякі ЗМІ очікували, що в грудні компанія зможе випускати по 100 одиниць Semi на тиждень. Однак останні фінансові звіти за другий квартал 2021 року розставив все на свої місця. Згідно з ними, Tesla перенесла всю програму зі створенню електровантажівок на наступний рік через завантаженість основними завданнями.

В першу чергу, бренд зайнятий налагодженням виробництва Model Y на своєму новому заводу у Німеччині. Це займає основні ресурси фірми та не дає можливості поринути у інші проєкти.

Цікаво, що таким чином під питанням опинився і запуск Cybertruck. Річ у тім, що завод Tesla в Остіні намагається почати випуск Model Y з новими батареями формфактору 4680 до кінця цього року. Саме на цьому підприємстві планується налагодити виробництво перспективного пікапа. Зрозуміло, що обмеженість нового формату батарей, найімовірніше, не дозволить з'явитися Cybertruck у заплановані терміни. Тому розраховувати на серійний дебют Cybertruck варто не раніше 2022 року. У будь-якому випадку, конкуренти Tesla отримали дуже важливий перепочинок, який дозволить нехай і не перегнати, але спробувати наздогнати Теслу.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей