Tesla Model S зі штурвалом замість керма виїхала на дороги: фото

02.03.2021 р.

Наші новини

У твітер-акаунті The Kilowatts з'явилося декілька зображень оновленого ліфтбека Tesla Model S, зроблених на одній з доріг у Сан-Франциско. Електрокар привернув увагу автора фото штурвалом замість керма - одним з найбільш незвичайних елементів рестайлінгу Model S/X, що відбувся наприкінці січня.


Ці знімки - перші реальні фото оновленої Tesla Model S зі штурвалом - до цього моменту дизайн можна було оцінити тільки по рендерах з рекламних матеріалів компанії. Водночас досі було незрозуміло, чи дійсно компанія Маска наважиться випускати авто з таким елементом кермування, однак поява відповідного екземпляру на дорогах загального користування говорить про серйозність намірів виробника.


Проблема штурвала полягає в тому, що не до кінця ясно, наскільки зручно буде ним користуватися. Видання The Drive передбачає, що задля компенсації відсутності верхньої частини керма Tesla може оснастити Model S дуже короткою рульовою рейкою. Це дозволить керувати електрокаром без традиційного перехоплення керма.

Втім, звичайне кермо в оновлених Tesla теж буде - його, найімовірніше, запропонують як опцію (або ж навпаки - штурвал за доплату, кермо - штатно). Замовлення на оновлені Tesla Model S і X вже приймаються, але доставки повинні початися восени.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей