Tesla Model S Plaid: стало відомо, коли почнуться доставки

14.05.2021 р.

Наші новини

Декілька клієнтів, які замовили оновлені Tesla Model S у версії Plaid в січні та лютому, отримали від компанії повідомлення з датами отримання своїх автомобілів. Як пише видання Electrek.co, всі вони припадають на червень.

Нагадаємо, що ліфтбек Model S та кросовер Model X оновилися на початку січня. Компанія планувала почати їх виробництво та постачання через пару тижнів після презентації, але з невідомих причин цього досі не сталося. У квітні на зустрічі з інвесторами Ілон Маск пообіцяв, що обидві моделі відправляться на конвеєр найближчим часом. Можна припустити, що ті, хто першими замовили оновлену модель, отримають свої автомобілі вже наприкінці травня.

До речі, інше видання - Drive Tesla Canada - опублікувало ексклюзивний матеріал, в якому говорилося, що 11 травня Tesla Model S Plaid пройшла офіційні випробування та встановила світовий рекорд з проходження чверті милі (402 метри) зі стартом з місця за 9,23 секунди. Це швидше, ніж результат Lucid Air (9,245) та 1500-сильного бензинового Bugatti Chiron (9,4).  

Ця новина також свідчить про те, що Model S Plaid почнуть виробляти зовсім скоро.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей