Tesla Model 3 увійшла до ТОП-10 найпопулярніших автомобілів у світі

24.06.2022 р.

Наші новини

За підсумками продажів у 2021 році вперше до ТОП-10 найпопулярніших автомобілів у світі увійшов електромобіль. Ним виявилася Tesla Model 3.Такого висновку дійшли фахівці видання Motor1 та аналітичної компанії JATO Dynamics, проаналізувавши дані з продажу зі 106 країн — вони охоплюють близько 99% глобальних продажів.

Зазначається, що Tesla Model 3 зайняла дев'яту позицію з показником у 508 тис. проданих машин. Причому Tesla стала однією з двох американських моделей, що увійшли до десятки – на 7-му місці опинився Ford F-150, який розійшовся у кількості 562 тис. штук. Інші вісім автомобілів – японського походження.

Так, абсолютним бестселером виявився Toyota RAV4, який, до речі, має версію з підзаряджанням від мережі. Таких машин було реалізовано 1 132 тисяч екземплярів. Інші моделі в списку: Toyota Corolla, Honda CRV, Nissan Sentra, Toyota Camry, Honda HRV, Toyota Hilux та Honda Accord.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей