Tesla Model 3 ледь не стала найпопулярнішим автомобілем в Німеччині. Вона майже наздогнала VW Golf

11.10.2021 р.

Наші новини

Електричний седан Tesla Model 3 став другим за популярністю автомобілем в Німеччині за підсумками продажу нових авто у вересні. Він майже наздогнав традиційного лідера ринку - Volkswagen Golf. Розрив склав лише 58 машин, повідомляє dw.com.

У вересні німці купили 6886 нових Golf і 6828 електромобілів Model 3. Зростання попиту на найдоступнішу Теслу склало 146% відносно вересня 2020 року, тоді як продажі Гольфа знизилися на 41%.

За підсумками року Model 3 має всі шанси обійти Golf. Річ у тім, що найближчим часом американський електромобіль почнуть випускати у Німеччині (берлінський завод Тесли почне випускати автомобілі в листопаді). І якщо врахувати, що німці часто віддають перевагу машинам місцевого виробництва, це може може додатково стимулювати продажі «трійки».

До речі, на початку жовтня стало відомо, що частка електрокарів в Норвегії досягла 77,5% від загального числа нових автомобілів у вересні. Велику роль в цьому зіграв високий попит на Тесли (понад 30% продажів), а Model Y стала найпопулярнішим електромобілем в країні.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей