Синхронне оновлення “прошивки” на сотнях Tesla зняли на відео. Виглядає як світлове шоу

16.02.2021 р.

Наші новини

YouTube-канал World Wide Video опублікував відео процесу оновлення бортового програмного забезпечення на Tesla. Як видно в ролику, сотні електрокарів одночасно стали блимати аварійними вогнями (в підтвердження процесу прийому “прошивки”) - наче власники вирішили влаштувати велике шоу.

Де саме було зроблено запис, невідомо. Ймовірно, це був заводський майданчик, звідки вже складені автомобілі відправляються до покупців. Оновлення електрокарів відбувалося по супутнику. За однією з версій, для одночасного оновлення програмного забезпечення використовувалися супутники Starlink, розгортанням яких зараз займається аерокосмічна компанія Ілона Маска - SpaceX; ці супутники повинні забезпечити широкосмуговий доступ до інтернету. Проте, за іншими даними, у процесі апдейту були задіяні традиційні стандарти зв'язку, оскільки наразі електрокари Tesla не оснащуються обладнанням для прийому сигналів Starlink.


Саме ж відео відразу стало популярним в інтернеті. Деякі користувачі відзначили, що таке оновлення програмного забезпечення схоже на повстання машин.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей