Розкрито деякі подробиці щодо бюджетного хетчбека Tesla

17.09.2021 р.

Наші новини

На зустрічі зі своїми співробітниками Ілон Маск розкрив кілька подробиць щодо майбутнього бюджетного електрохетча. Як виявилося, модель не отримає.. назву Tesla Model 2.

Так, голова Тесли заявив, що у новинки буде інше ім`я. Незабаром на одному з Instagram-акаунтів з'явилися незвичайні рендерні зображення електричного хетча в декількох кольорах, який підписаний як Tesla Q. Поки що офіційних коментарів від компанії не було, проте очевидно, що це фанатська робота, яка не претендує на реальність.

Наразі відомо, що перспективний хетч створюється відділенням Tesla China (а саме - науково-дослідним центром в Шанхаї, подібного роду структура стала першою для Tesla за межами рідних Сполучених Штатів) для китайського ринку. Проте, він може дебютувати і в інших країнах. Згідно з попередніх оцінок, прайс но новинку не перевищить цифру в 25 тисяч доларів.

Цікаво й те, що за словами голови бренду, він сподівається випустити новинку до 2023 року. Тобто, доволі машина повинна з`явитися доволі швидко.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей