Оновлена ​​Tesla Model S: перше фото з кермом замість штурвала

23.02.2021 р.

Наші новини

Наприкінці січня компанія Tesla презентувала оновлені Model S та Model X. Однією з особливостей новинок став штурвал, встановлений замість традиційного керма. Таке рішення сподобалося далеко не всім, однак скептики можуть зітхнути з полегшенням - в електрокарів все ж буде звичайне кермо.


Так, на сайті Reddit опублікували фото оновленої Tesla Model S, зроблені біля сервісного центру Tesla в Толедо, штат Огайо, США. На одному зі знімків видно, що у ліфтбека встановлене класичне кермо, хоча воно має інший дизайн - не такий, як у дорестайлової версії моделі.


Також автор фото звернув увагу, що в автомобіля немає важелів керування, функції яких можуть бути перенесені на клавіші внизу центральної консолі - на фото на них наклеєні білі стікери.




Ймовірно, штурвал, показаний в січні, буде опційним рішенням залежно від регіону дистрибуції. Наприклад, у Європі дозволять електрокар з новим типом керма, оскільки законодавча база не містить регламенту, що визначає форму приладу керування. А ось у США поки не можуть визначитися, як бути зі штурвалом Tesla.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей