Ілон Маск назвав китайські бренди найбільш конкурентоспроможними

20.09.2021 р.

Наші новини

Голова Tesla виступив по відеозв'язку на одному з найважливіших заходів Китаю - World New Energy Vehicle Congress, де розхвалив китайський автопром, назвавши найбільш конкурентоспроможними у світі, повідомляє cnevpost.com.

За словами Ілона Маска, Піднебесна сьогодні є найбільшим та найбільш динамічним ринком електромобілів, а китайські споживачі все частіше роблять вибір на користь батарейних моделей, тому у Tesla бачать величезний потенціал для зростання в цій країні.

Особливо Маск відзначив досягнення в сфері програмного забезпечення, запевнивши, що зараз саме ПЗ визначає майбутнє кожного перспективного проєкту від початку проєктування до старту виробництва. Ба більше, зараз актуальні технології автономного керування, що вносить додаткові особливості програмування електронних помічників.

На завершення свого виступу Ілон згадав, що в Tesla працюють над зниженням загальних витрат та підвищенням ефективності виробництва, щоб зробити більш доступними електромобілі марки. Особливо актуальні такі заяви на тлі чуток про підготовуння китайським відділенням Тесли бюджетного хетчбека.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей