Названий запас ходу вантажівки Tesla

28.08.2017 р.

Наші новини

Запас ходу важкої вантажівки Tesla, яка поки що відома як Semi (це слово означає усього лише клас важких вантажівок), складе 200-300 миль на одному заряді батареї - тобто від 322 до 482 км. Про це повідомляє Reuters з посиланням на Скотта Перрі, технічного директора вантажоперевізника Ryder System Inc. Як пише видання, глава Tesla Ілон Маск вже зустрічався з потенційними покупцями вантажівок і обговорював з ними, які технічні параметри машини зможуть їх влаштувати.

У самій компанії Tesla теж не заперечують факт подібних зустрічей, але технічні дані так само як і сам факт зустрічі представників Ryder з Маском не коментують.

Раніше сам Маск говорив, що вантажівка Tesla порівняється з дизельними однокласниками за вантажопідйомністю і запасом ходу. Тоді його слова інтерпретувалися як намір створити тягач для далекобійних фур. У такому разі запас ходу повинен був би перевищувати 1000 км.

Ще одна важлива деталь в заяві Перрі - начебто кабіна вантажівки Tesla не матиме спальних місць. І справді, при запасі ходу в 320-480 км в цьому немає необхідності. Іншими словами, майбутня новинка Tesla вимальовується не великим тягачем з причепом-фурою, а швидше вантажівкою з повною масою близько 20 тонн, яку використовують для локальних доставок вантажу.

У будь-якому випадку, гадати залишається не довго - вантажівку Tesla покажуть вже у вересні 2017 року.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей