Скоро буде позашляховик Detroit Electric!

22.02.2017 р.

Наші новини

Отож, хороша новина!

Detroit Electric, офіційним та ексклюзивним представником якого в Україні є компанія Carpoint To-U, буде виготовляти позашляховики в Китаї!
Такого результату компанія досягла підписавши трьосторонній договір та створивши спільне підприємство з місцевими компаніями China Smarter Energy Group (CSE) та China Yixing Environmental Technology Industrial Park Development Corporation (ES and TP).
Нова компанія називається: Emperor Electric Car Co., Ltd. Загальний обсяг інвестицій складає $ 1,8 млрд.
Структура акціонерного капіталу наступна:
$ 300 млн від Detroit Electric за 50% акцій,
$ 240 млн вкладає CSE за долю в 40%,
$ 10 млн надає ES and TP за останні 10%.
Спільне підприємство, з головним офісом в Гонконзі, створене для розробки та виробництва електромобілів, запчастин та пов&язаних з цим технологій. Власне виробничі потужності будуть розташовані в Yixing Environmental Technology Industrial Park в провінції Цзянсу в Китаї, під управлінням ES and TP.
Згідно планів компанії, про які вона оголосила після підписання угоди, будівництво виробничих потужностей почнеться в цьому році. В тому числі, буде створено R and D центр.
Заплановано, що першим серійним автомобілем нової компанії стане електричний позашляховик. В 2020 році компанія планує продати 100 000 автомобілів отримавши за них дохід в майже 6 млрд доларів.
Зараз Detroit Electric представлений на ринку України та Європи моделлю двомісного електричного суперкару SP01.


Forbes
Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей