Повнопривідна Tesla Model 3 виїхала на дороги

06.03.2018 р.

Наші новини

Як повідомлялося раніше, повнопривідна версія Tesla Model 3 вийде на ринок навесні, і виробник вже зареєстрував 19 VIN-кодів в Національній адміністрації безпеки дорожнього руху (NHTSA). Пройшло трохи більше місяця, на дворі березень, і нарешті "жива" двомоторна Tesla Model 3 засвітилася на дорогах загального користування, про що повідомив у своєму Twitter журналіст Райан МакКаффрі, сфотографувавши VIN-код електрокара. Також він додав, що автомобіль був "взутий" у диски R19.

Характеристики двомоторної Model 3 доки не розкриваються, проте усі з нетерпінням чекають, коли ж вони будуть розсекречені. Стандартна Model 3 оснащується одним електромоторів потужністю 258 к.с., завдяки чому електрокар може розганятися до 96 км/год за 5,6 с, хоча реальні виміри показують, що на прогрітому асфальті цей показник може падати до 4,6 с.

На даний момент компанія випускає дві версії Model 3: із стандартною батареєю на 350 км шляху, і версію Long Range, яка може проїхати без заряджання майже 500 км. У стандартній комплектації модель продається на американському ринку за ціною від 35 тис. доларів США, проте на даний момент компанія робить акцент на версії з посиленою батареєю і преміальним пакетом, яка оцінюється від 49 тис. доларів США.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей