Tesla Roadster покинув Землю

07.02.2018 р.

Наші новини

Компанія Space X, заснована главою Tesla Ілоном Маском для підкорення космосу, здійснила перший запуск важкої ракети Falcon Heavy. Як баласт, необхідний для випробувань, на борту знаходився автомобіль Tesla Roadster з манекеном в скафандрі за кермом. Це автомобіль першого покоління, що належав особисто Ілону Маску. Він став першою дорожньою машиною, яка покинула Землю.

Запуск пройшов успішно. Вантажний космічний корабель з Tesla на борту вийшов на намічену траєкторію. Два розгінні ступені благополучно і синхронно (!) приземлилися на мисі Канаверал у Флоріді, звідки і стартувала ракета. І лише третій розгінний ступінь, який повинен був сісти на плавучий майданчик в океані, схибив на 100 метрів і впав у воду. Тим ні менш в компанії назвали запуск ракети успішним.

Електромобіль буде виведений на еліптичну орбіту навколо Сонця. Він обертатиметься недалеко від Марса, проте на саму планету сідати не стане. Що стосується ракети Falcon Heavy, вона призначена в першу чергу для польоту людини на Марс. Корисне навантаження, яке тепер може бути доставлене на Червону планету, складає 17 тонн. На сьогодні це найпотужніша і важча ракета.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей