Ілон Маск показав космонавта, який полетить на Марс в Tesla Roadster

06.02.2018 р.

Наші новини

У Флоріді йде підготовка до запуску ракети Falcon Heavy від SpaceX - нещодавно компанія отримала дозвіл від влади США на політ. Це буде перший запуск нового великого космічного вантажного корабля. Як вантаж в ракеті буде розміщений червоний Tesla Roadster разом з "штучним космонавтом" усередині.

"Штучний космонавт" - це манекен, одягнений в один з шикарних космічних скафандрів від SpaceX, який сидить за кермом машини. Більше того, Маск хоче, щоб його "космонавт" сидячи в авто, насолоджувався піснею Девіда Боуі упродовж тестового польоту Falcon Heavy, який відбудеться сьогодні, 6 лютого. Такий своєрідний вантаж SpaceX можна назвати однією з самих незвичайних речей, коли-небудь запущених в космос.

SpaceX анонсувала нову надважку ракету-носитель ще в 2011 році і відтоді кілька разів переносила запуск. Ракета складається з центрального блоку, а також двох бічних прискорювачів, що явлють собою модифіковані перші ступені Falcon 9. Про те, що як корисне навантаження вона нестиме Tesla Roadster вишневого кольору, Маск повідомляв ще минулого року.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей