Tesla Model S перетворили на броньовик

15.01.2018 р.

Наші новини

Компанія Armormax, яка базується в Сполучених Штатах, підготувала броньовану версію ліфтбека Tesla Model S P100D. Модернізований електромобіль назвали найшвидшим "броньовиком" у світі. Машина не боїться пострілів з великокаліберної рушниці, завдяки спеціальному волокну, яким покрили кузов.

Дах, двері, стійки і підлогу автомобіля покрили ламінованим синтетичним волокном і термічно обробленим балістичним сплавом, а замість звичайних стекол встановили багатошарові, виготовлені з оргстекла з полікарбонатною ламінацією. У Armormax відмітили, що бронювали автомобіль без використання традиційних сталевих листів.

Ряд змін були внесені до конструкції броньованого Model S P100D. Була посилена підвіска, встановлені безпечні шини RunFlat і елементи захисту силової установки. До речі, броньована Тесла важить всього на 250 кг більше стокового варіанту, маса якого складає 2 289 кг.

Стандартна Tesla Model S P100 "вистрілює" з нуля до 100 км/год за 2,6 с і розганяється до максимальної швидкості 250 км/год. Броньована версія, ймовірно, робить це трохи повільніше через трохи збільшену масу.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей