У Мережі з'явилася інструкція з експлуатації Tesla Model 3

27.11.2017 р.

Наші новини

Компанія Tesla досі не виклала у відкритому доступі інструкцію з експлуатації нової Model 3. Проте один з перших покупців машини отримав від виробника такий документ у форматі PDF і виклав його в Мережі. Інструкція з експлуатації Tesla Model 3 датована вереснем 2017 року і не виключено, що виробник внесе до тексту деякі зміни перед тим, як опублікувати його на власному сайті.

Багато сторінок інструкції до Model 3 не відрізняються від інструкції до Model S і Model X. Зокрема, управління функціями автопілота абсолютно ідентично. Є, звичайно, і відмінності, зокрема у Model 3 унікальні кнопки на кермі, яка раніше в автомобілях Tesla не зустрічалася.

А ось що дуже цікаве, це уточнені технічні характеристики. Відразу відметемо, що йдеться про Model 3 Long Range - версію з батареєю на 75 кВтгод. Так, електричний струм, який cпоживає електромотор, має напругу в 370 вольт і силу аж у 800 ампер. Його максимальні обороти - 17 900 в хвилину.

Окремо слід сказати про крутний момент Model 3- в інструкції вказано значення на колесах і воно складає 3700 Нм. Цифра лише на перший погляд здається гігантською. Річ у тому, що крутний момент на колесах - це крутний момент двигуна помножений на передавальне відношення в трансмісії. Таким чином, він в десятки разів вище за ту тягу, яку по факту виробляє силова установка (те, що вказується в офіційних характеристиках).

 

 

 

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей