Tesla Model S перетворять на спортивний універсал

30.10.2017 р.

Наші новини

Нідерландська компанія RemetzCar замовила у лондонської дизайн-студії Niels van Roij Design проект переробки ліфтбека Tesla Model S в спортивний універсал. На своєму офіційному сайті тюнери опублікували перший тизер майбутньої новинки.

RemetzCar - невелика компанія, яка займається спорудженням автомобілів із специфічними кузовами на базі серійних моделей. Наприклад, в активі фірми вже є проект універсала Bentley або ландо Lexus LS.

З Tesla Model S нідерландці також вже працювали - вони перетворили машину на катафалк. Тепер йде мова про так званий кузов Shooting Brake - схожий можна зустріти в п'ятидверному виконанні Mercedes CLS і Porsche Panamera Sport Turismo.

За розробку дизайну універсала Tesla відповідала студія Niels van Roij Design, яка базується в Лондоні. Ексклюзивну модель спроектували за замовленням голландського колекціонера Флоріса де Раадта. Судячи за тизером, універсальна Model S отримає широкий хромований молдинг бічного скління, а задні двері при цьому залишаться стандартними в цілях економії. Цілком можливо, заднє скло зроблять панорамним. У новинки також буде власний дизайн інтер'єру і список оснащення, але яке саме, поки не повідомляється.

Універсал Tesla Model S від майстрів з RemetzCars публічно буде представлений на початку весни наступного року. Всього планується побудувати 20 таких машин, причому сама компанія Tesla до проекту не має ніякого відношення. Замовлення від потенційних клієнтів вже приймаються.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей