Tesla запустила свою найбільшу зарядну станцію у світі

24.10.2017 р.

Наші новини

Найбільша зарядна станція Tesla Supercharger запрацювала в Шанхаї. На сайті компанії цей об'єкт поки значиться в розділі "йде будівництво", проте читач Electrek.co відвідав зарядку і підтвердив, що вона працює.

Всього станція налічує 50 суперчарджерів, до кожного з яких можна під'єднати одночасно два електрокари. Потужність одного такого пристрою - 145 кВт, відповідно сумарна потужність усієї станції вимірюється мегаватами.

Зарядна станція розташовується на парковці торговельного центру Lilacs International. До цього найбільшими зарядками Tesla були дві станції в Каліфорнії - по 40 Supercharger кожна.

Вибір Шанхаю для розміщення найбільшої зарядної станції Tesla по своєму символічний. Компанія підписала попередню угоду про будівництво Гігафабрики саме в цьому регіоні. Днями з'явилася додаткова інформація про те, що Tesla змогла стати першим іноземним автовиробником, який отримав від влади Китаю дозвіл на одноосібне володіння новим заводом - усі інші автоконцерни вимушені випускати машини в Китаї на спільних підприємствах.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей