Спортивну Tesla Model 3 зняли на відео

22.10.2017 р.

Наші новини

Фотошпигуни опублікували відео із "зарядженою" версією електрокара Tesla Model 3. Експерти відзначили, що автомобіль швидко розганяється з місця при мінімальному рівні шуму.

Користувачі форуму Model 3 Owners Club дізналися місце на відео і заявили, що зйомка велася на тестовому полігоні Tesla у Фрімонті. Автомобіль на записі - Tesla Model 3, але конкретно цей екземпляр має ряд відмінностей від тієї версії, яка вже дебютувала. Зокрема, мова йде про червоні гальмівні колодки, які встановлюють на спортивних машинах. Також модель відрізняється вражаючими швидкісними характеристиками, чого немає у стандартної моделі. Проаналізувавши ці дані користувачі Мережі прийшли до висновку, що компанія Ілона Маска вивела на випробування саме "заряджений" варіант електричного седана.

На думку експертів "заряджений" автомобіль повминен отримати повнопривідну систему, більш місткі батареї і велику потужність двигунів. До 100 км/год дана модель зможе розганятися приблизно за чотири секунди. За попередніми даними, виробництво Tesla Model 3 Performance повинне розпочатися у першій половині 2018-го. Відеоролик з моделлю доступний за посиланням.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей