Як збирають Tesla Model 3: відео

12.10.2017 р.

Наші новини

Ілон Маск опублікував в Instagram відео, яке демонструє процес зборки Model 3. Раніше повідомлялося, що Tesla відстає від графіка з виробництва нової моделі.

Як пояснив Маск, ролик ніяк не редагувався: швидкість виробництва нового електромобіля від Tesla дійсно складає одну десяту від проектної. За словами глави Tesla, вона була понижена для того, щоб "переконатися в правильності процесу збірки, а також у тому, що людина може вчасно зупинити роботів, якщо щось йде не за планом".

Ймовірно, відео являє собою відповідь на повідомлення про те, що Tesla не укладається в графік з виробництва Model 3. Так, раніше компанія планувала налагодити випуск 20 тис. автомобілів у місяць до грудня (а потім, в 2018 році, кількість повинна була б подвоїтися). У третьому кварталі поточного року Tesla повинна була зібрати 1 500 машин, проте зібрала лише 260. При цьому на Model 3 вже оформили передзамовлення більше 450 тисяч клієнтів.

У Tesla випадання з графіка пояснюють складнощами у відладці виробничих процесів на заводах в Каліфорнії і Неваді, проте обіцяють, що незабаром вдасться виправити ситуацію.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей