Китай отримає найбільшу станцію Supercharger

25.09.2017 р.

Наші новини

Нині Tesla будує в Каліфорнії (США) дві станції Supercharger, кожна з яких розрахована на одночасний прийом до 40 електромобілів. Проте це не найбільші пункти "Суперчерджерів", які готує компанія Ілона Маска.

За кількістю зарядок їх обжене станція Supercharger, яка знаходитиметься в Китаї, а саме на території Міжнародного комерційного центру Lilacs в Шанхаї. Вона зможе обслуговувати 50 електрокарів! Створення великої "зарядної парковки" вже почалося, про що свідчать фото, прислані виданню Electrek його читачем.

Нова станція допоможе Tesla розширити своє просування в Піднебесній - цей ринок є для неї стратегічно важливим. До кінця року виробник електромобілів з Кремнієвої долини має намір довести кількість Supercharger'ів до 10 тис. по всьому світу, 1 тис. з яких будуть розтошовані саме в КНР.

Окрім розширення зарядної інфраструктури, Tesla планує випускати електромобілі в Китаї. Таке прагнення компанії недивне, враховуючи об'єми реалізації електрокарів в цьому регіоні. У 2016 року вона збільшила продажі машин в три рази, поставивши більш ніж 11 тис. моделей. Очікується, що цього року цей показник буде ще вищий.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей