ПЕРШІ ЗАРЯДНІ СТАНЦІЇ ДЛЯ ЕЛЕКТРОМОБІЛІВ ВІДКРИЮТЬ У ЦЕНТРІ ЛЬВОВА

18.03.2016 р.

ЗМІ про нас

У Львові розпочнуть роботу перші в Україні зарядні станції для електромобілів, які "Ощадбанк" відкриває на базі відділення нового типу. Вони також стануть першими станціями у центрі Львова.
Як повідомили ZAXID.NET у прес-службі "Ощадбанку", перші дві зарядні станції розпочнуть роботу завтра, 30 листопада. Наразі станції вже змонтовані, але поки не працюють.
Зарядні станції діятимуть біля Львівського обласного управління "Ощадбанку" на вулиці Січових Стрільців, 9.
Для банку ці станції стануть першими в Україні. Усього "Ощадбанк" планує відкрити по дві-чотири такі зарядні станції у восьми найбільших містах."
Як повідомила ZAXID.NET представник cпільноти"Tesla Motors Club Ukraine" Олена Артеменко, у Львові є ще три сертифіковані зарядні станції для електромобілів на вул. Кузнечевича у ресторані "Тарон", на вулиці Лінкольна у ресторані-готелі "Писанка" і на вулиці В. Великого біля клініки "Рікота".
Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей